Äiti Maa

Runoilija 6a19082c7c5b2c094a0d41e0bcf777c6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 9.1.2019 20:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin minä paloin
-Alla auringon sulin

Haaveissani rantahietikolla..
-varpaiden välissä simpukankuoria

Taivas odottaa pilvien saapuvan,
maa vettä, kosketusta kaipaavan

Niin minä kerroin
-sanoiksi muutuin

Sateena ropisin jalkojesi juureen
Kasvaakseni okaaksi ruusun varteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

ihania tunnelmia tässä.

Kaunis.

Kaunis.

ihania tunnelmia tässä.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot