Mennyttä

Runoilija 6a19082c7c5b2c094a0d41e0bcf777c6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 9.1.2019 20:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En minä halunnut huutaa,
en sanoa.
En mielipidettä kertoa.

Näin kuinka katsoit,
lakastuit.

Kaiken keskellä,
sinä toiseen rakastuit.

Mitä tein väärin?
Mitä jäi elämään?

vain sinä ja minä,
Ja meidän yhteistä elämää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot