..kun se ei riitä

Runoilija 6a19082c7c5b2c094a0d41e0bcf777c6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 9.1.2019 20:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään taas rakastin koko sydämestäni

ja silti huomaan, ettei se riitä.

Enempää en voi itsestäni antaa,

vain kaiken sen,

mitä pystyn tilanteessa antamaan.



Myöhemmin rakastan yhtä paljon,

ehkä jopa enemmän.

Ehkä kyse olikin vain siitä,

etten koskaan sitä sanoiksi saanut?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa pohdintaa runossasi. Upea kokonaisuus!

 

Käyttäjän kaikki runot