Ristiriita

Runoilija 6a19082c7c5b2c094a0d41e0bcf777c6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 9.1.2019 20:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sinussa itseni
..näin pintaa syvemmälle
näin sinussa minut
..jätin kaiken myöhemmälle

tulin luoksesi..
- sinut halusin
tulin luoksesi
- sinua kosketin

näin sinussa itseni
..näin jotain mitä rakastaa
näin sinussa minut
..jotain mitä ei voi omistaa

näin sinussa itseni
..minä kaiken karkotin
näin sinussa minut
..olit ainut mitä halusin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja kaipaavan kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot