Anteeksi

Runoilija 6a19082c7c5b2c094a0d41e0bcf777c6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 9.1.2019 20:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukaan meistä ei ole täysin yksin,
kukaan meistä ei halua tahallaan satuttaa.
Jokaisella meillä on syymme,
miksi toisesta pahasti sanoa saa..

Tänään haluan anteeksi antaa niille,
joille en sanotuksi saa..
että minuakin on satutettu,
ja kaikkea en haluaisi anteeksi antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

Kolareita sattuu vahinkoja. Silminnäkijän osuuskin on merkittävä.

tää on todella puhutteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot