Myrskyävä Tunne

Runoilija 6a19082c7c5b2c094a0d41e0bcf777c6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 9.1.2019 20:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihasta ei löydä niin montaa sanaa,
ei niin montaa iskua voi lyödä,
että tunne katoaisi..

Niin monta kertaa pettynyt,
lattiamaton alle kaiken kerännyt,
Kummuiksi jalkojen eteen,
esteiksi askeleilleni.

Tunnetko iskut kaatuessa?
Kaikki pahat sanat niiden karatessa?
Haukkuvat koirat sängyn alla?

Ei niin hyvää lukkoa olekkaan,
että itseni niillä lukituksi saisin..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo..
 

Käyttäjän kaikki runot