Lumikuningatar

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Päivä on harmaa,
ulkona sataa kauniisti lunta.
Mieleni on yhtä harmaa kuin taivas,
kyyneleeni yhtä jäisiä kuin lumihiutaleet.
Tahtoisin käpertyä kerälle,
hautautua lumeen.
Odottaa kunnes kevät tulisi
ja sulattaisi lumen ja sydämeni.
Että aurinko saisi kaiken näyttämään kauniimmalta,
minut ja sydämeni.
Jotta jälleen jaksaisin kulkea hymyssä suin,
nauraen ystävieni kanssa.

Selite: 
Särjettyä ei saa helpolla ehjäksi..jos koskaan.. pitää valita oikea lanka ja neula,oikea liima ja teippi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot