kaverini?

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Äänesi saa minut hymyilemään,
katseesi punan nousemaan kasvoilleni,
kosketuksesi saa sydämeni rytmin sekaisin.

Selite: 
mmhh... vain jotain pientä siitä mitä tunnen kun olet lähelläni..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot