Sä sanoit..

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Sinä sanoit sen,
et tiedä kuinka satutit.
Särjit maailmani,
särjit sydämeni.
Itkin kyyneliä,
katkeria ja surullisia.

Selite: 
Niin se vaan on.aina saa pettyä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot