Pörrötukkainen mies

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Sinun pörröinen tukkasi
siniset silmäsi,
Sinun ihana tuoksusi
karheat kätesi,
saavat minut pyörryksiin,
tekevät oloni onnelliseksi.
Sinun vahvat kätesi ympärilläni
tekevät oloni turvalliseksi.
Olet täyttänyt elämäni,
olet minulle rakas.

Selite: 
J
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot