Koti

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Sinua en vaihtaisi mihinkään.
Ei ole paikkaa kalliimpaa,
Ei rakkaampaa.
Täältä on kiva lähteä,
mutta vielä ihanempi palata.
Kaikki rakkaat muistot,
kaikki ihanat tulevat hetket.
Nämä seinät ovat huutoni kuunnelleet,
itkuni nähneet,
iskuni kestäneet.
Tämä paikka on Koti,
aarteista suurin

Selite: 
Oma koti kullan kallis
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo runo on loistava... vaikka et ehkä tuolla hakenutkaan tätä mutta mulle tuli isänmaallinen olo tästä

 

Käyttäjän kaikki runot