Nimetön

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Pelko.
Se paha joka kasvaa sisälläni.
Korventaa sieluani.
Saa minut voimaan pahoin.
Pelko,
Siitä että minuun sattuu.
Saa minut lamaantumaan.
En uskalla luottaa,
en uskalla tuntea.
Minulla on vain tämä pelko
ja se saa minut hajoamaan.

Selite: 
Miten voi pelätä näin?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot