kielletty hedelmä

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Tiedän, tämä on kiellettyä.
Tämä tunne jota tunnen sinua kohtaan,
tämä ihana tunne joka saa hymyn nousemaan kasvoilleni.
Tiedän, se hetki oli kielletty.
Hetki jonka olisin halunnut kestävän ikuisuuden,
hetken jolloin sain olla kanssasi.
Tiedän, se kosketus oli kielletty.
Kosketus josta jäi jälki iholleni,
kosketus joka oli kuin silkkiä.
Mutta silti olisin halunnut upota siihen hetkeen,
paloin halusta koskettaa sinua aina vain lisää.
Olisin halunnut vetää sinut mukaani siihen pyörteeseen joka valtasi mieleni kun sain olla lähelläsi.
Oli kuin olisin humaltunut kielletyn hedelmän mehusta.

Selite: 
Sinulle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot