...

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Katso minua,
olen alaston sinun katseesi alla.
Kosketa minua,
tunne miten ihoni palaa halusta tuntea sileän,
kiihkeän kosketuksesi.
Ota minut syleilyysi,
ja anna minun tuntea se kuuma väreily joka on välillämme.
Suutele minua,
anna huultesi polttaa jälkiä iholleni.
Tunnetko sen?
Miten haluan sinua,
päivä päivältä yhä enemmän.
Tule ja ota minut.

Selite: 
*kutsu,sanaton*
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän todella kovasti
niin kaipaava tarvitseva nöyrä

 

Käyttäjän kaikki runot