Perintö

Runoilija echoes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei kruunua ole sinulle perintönä,
ei omaa maata jolla astella
tai vaakunaa jota katsella.
Kullalla et itseäsi korista,
mutta häpeään sinun ei tarvitse pukeutua.
Sillä veresi kätkee aarteen
ja keuhkosi aistivat historian:
Koko ihmiskunnan tarkoituksen,
Jumalallisen kauneuden.

Saman taivaan alla,
samasta maasta kasvaneena:
Olemme yhtä!

Sen annamme sinulle perintönä;
Ihmisyyden, vapauden ja rakkauden.
Kaiken sen tiedon ja taidon,
jota maailman alusta olemme keränneet.

Ota opiksi esi-isiesi virheistä,
kunnioita heidän saavutuksiaan,
mutta uskalla etsiä vastauksia
myös sieltä missä ei ole käyty.

Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus:
Löydä harmonia niiden keskeltä.
Silloin elämä on sinulle valmis
ja sinä olet valmis elämään.

Selite: 
Ajatuksia jälkipolvelle
Kategoria: 
 

Kommentit

Sujuvasanaista perusteellista ilmaisua.

 

Käyttäjän kaikki runot