rippi

Runoilija echoes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isä
revi elämäni auki
en jaksa enää kantaa sen taakkaa
kysymysten lastaamaa painoa
epäuskon siemeniä

Isä
ota pois kaikki se
joka tekee minusta tyhjän
vaikka luulen sen täyttävän

Synti

Elämän haavat ovat opettaneet
verellä maksetaan palkka
omalla ja muiden

Halusin vain saavutta jotain
halusin ehkä näyttää olevani

En kykene itse myöntämään
en koskaan katumaan
tai pyytämään anteeksi

Näön vuoksi tehtyjä tekoja
tavan takia sanottuja sanoja
Ystävyyttä ilman tukea
uskoa ilman sinua

Pelkoa

Epätoivoisia tunteita
tyhjyyden täyttämistä haluilla
älykkyys vie harhaan
mutta en uskalla sanoa

Isä auta minua

Selite: 
Tajunnan virtaa suoraan sielusta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot