runo 50-vuotis korttiin

Runoilija echoes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajan havinassa kulkiessa,
vuosien kadotessa.

Ihmisyyttä tutkaillessa
sen salaisuudet aukeaa,
kun suomalainen mies
kohtaa arjen ilot ja surut.

Tunteiden kirjo ja kohtalon polut,
ne kaikki nähtynä ja yhä
voittajana vaeltaa.

Vain iän tuomaa viisautta
harmaat hiukset muistuttaa.
Ei kertynyttä kokemusta
voi kukaan koskaan poistaa.

Yksi etappi jälleen takana
ja seuraava seikkailu jo odottaa.
Vaan matkoillas älä koskaan unohda,
suku kaiken aina kanssas jakaa.

Selite: 
Nojuu.. vois olla parempikin :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan Hieno runo 50-kymppisille... jonkin verran Iloisen Positiivista nostetta voisi kuitenkin vielä olla.

Hieno runo tämä! Tunteita tulkitsee, ajatuksia kertoilee! Kyllä kelpaa viisikymppisen lukea.

 

Käyttäjän kaikki runot