Nimetön

Runoilija echoes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lasillinen haaleaa juomaa kädessäni
kädessä josta aikanaan pidit kiinni
kun vielä kuljimme katuja pitkin kahden
sateen peittäessä poskelle valuneet kyyneleet

Pelko menettämisestä
pelko yksinjäämisestä

Olisitko tässä vielä jos?
Olisitko koskaan ollutkaan ellei?
Etkö sittenkään palaisi ja jäisi
vaikkei kaikki olisikaan täydellistä?

Juoma vieläkin niin haaleaa
eikä se peitä alleen mitään tai ketään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot