Kuuntelijan kirous

Runoilija echoes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäinen on tie kulkea
kun kyyneleet eivät ole sallittuja
ja tunteille ei ole sanoja.
Otan vastaan synnintunnustuksia
salaisuuksia joita en voi paljastaa.
Sinäkin kävit vain kääntymässä,
jättämässä jälkeesi haavan
josta vuotava veri on nyt minun.
Ja minä vuodan kuiviin..

Selite: 
Pieni pala elämääni ja samalla yritys elvyttää kirjoittamisen nautintoa
Kategoria: 
 

Kommentit

Löydän paljon itseäni rivien välistä, melkein pelottavaa. Pidän tästä kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot