Unimaailma

Runoilija Elämänrunot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 5.11.2022 15:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime yönä
Yhdessä unimaailmaan matkattiin.
Avaruuden tuolle puolen lennettiin.

Siellä yhteytemme kohdattiin
ja meidät yhteen vihittiin.
Nyt olen vaimosi
ja sinä olet mieheni.

Tahdon,
kiiri kaksi kertaa 
niin kauniina musiikkina
kaikkeudessa
Että maailma pysähtyi hetkeksi
ja näin ryhtyi liitttomme todistajaksi.

Sinne jonnekin satulinnan rakensimme.
Missä onnea niin suurta ammensimme.
Ei koskaan toisiamme unohdettu
Eikä rakkautta toisiimme kadotettu.

Aamulla kun uni pakenee
ja todellisuus karuna valkenee.
Niin säilytän unisatu rakkautemme sydämessä.
Kunnes se taas lupautuu todeksi illalla taivaan tähdissä.

Silloin ei mikään meitä estää voi.
Ja niin rakkauslaulumme koko maailmalle soi.

 
Selite: 
Todellisuudessa mahdoton rakkaus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin herkkää,pidän.
Kiitos

Kiva kun pidät.
Kuinka tosellinen uni voikaan olla ja kaunina piirtyy eteemme. Siirtyy naailman kylmyys sivulauseen.
Kiitos.
Upea rakkauslaulu tämä.
Hienoa, romantista tekstiä joka jättää lukijansa hyvälle päälle.
Kauniin romattinen tunnelma runossasi.
 

Käyttäjän kaikki runot