Polvillani

Runoilija Elämänrunot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 5.11.2022 15:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Löysin itseni polvillani
lyötynä , hylättynä.

Suolaiset kyyneleeni
muodostivat surun mustan meren
jossa tunteeni yrittivät uida
jokainen omiin koteihinsa.

Mutta nyyhkäysten aallot
heittivät ne aina 
armottomasti
takaisin keskelle tuskan myrskyä.

Salamat leimahtelivat taivaalla
valaisemassa tätä surun näytelmää.

Yksinäinen sydän ulapalla
huusi.

Tule takaisin
Älä jätä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

vomakasta, ihon alle menevää kuvausta. :)
Kiitos ymmärryksestä.. kaikkihan on itse koettua.
Niin syvältä koskettaa runosi ..
Kiitos,
syvät on tunteetkin.
 

Käyttäjän kaikki runot