Sinä olet poissa

Runoilija Elämänrunot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 5.11.2022 15:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä olet poissa.

Linnut laulavat.
Kukat kukkivat.
Aurinko paistaa.
Vettä sataa.
Salamat leimahtelevat.
Ukkonen jyrisee.
Tähdet kimaltelevat kilpaa 
lumikiteiden kanssa.

Ihmiset nauravat ja tanssivat.

Mutta
sinä olet poissa

 Sisälläni
sydämessäni
on aivan tyhjää
kuoleman hiljaista.

Sinä olet poissa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisa runo eron aiheuttamasta kivusta.
Kiitti että välitit reagoida.
Sinä itse kirjoitat tosi tunteella..
Niin, elämä ympärillä jatkaa kulkuaan, vaikka oma maailma on pysähtynyt menettämisen hetkeen. Kaunis ja koskettava runo. 
Menetys on aina kivuliasta.
Kiitos että välität.
Runosi koskettaa.
 

Käyttäjän kaikki runot