Villi sydän

Runoilija Elämänrunot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 5.11.2022 15:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Villi sydän

Salaisuus on 
että olen villi sydäminen nainen..jonka
sisällä palaa loputon kaipuun tuli.
Ja siksi, ensi katseesi pohjalla näin
kuinka kävelimme käsi kädessä meren rannalla
polttavalla hiekalla.
Kuinka ratsastimme auringonlaskussa 
kohti yön sydäntä.
Näin meidät kuun ja tähtien alla 
yksinäiselle saarella nuotiotulen ääressä.
Näin meidät aavikolla eksyksissä 
rakkauden pölyn sokaisemina.
Mutta koska olen villi  silti pelokas seikkailija
niin käänsin katseeni pois ja heitin näkemäni avaruuteen,
jossa se on kaiverrettu ikuisuuteen
ja elää vaikka ei juuri tässä ja nyt

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vielä toteutumattomista unelmista kertova runo. Hienointa osuutta minulle on tuo runon ajatus kätketystä aarteesta, sisäisestä ihmisestä joka on vasta pääsemässä vapauteensa määrittelemättömässä tulevaisuudessa. 
Kiitos.
Hyvin oivallettu tuo viestini tarkoitus.
Upeaa kerrontaa, tästä ilomielin avaruudessakin nauttia saa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot