Punainen tupa

Runoilija Elämänrunot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 5.11.2022 15:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnea, onnea, onnea vaan, 
punainen tupa ja peruna-maa,
heille laulettiin
ja sen he saivatkin. 

Heidän punaisessa mökissään
roihusi rakkauden tuli liekissään. 
Eivät he tarvinneet
mammonaa, 
heidän peruna-maalta kasvoi tarvittava määrä 
perunaa. 

Pojan potrat ja kultakutrit
pihamaalla kisailivat, 
isän pellolla viljaa korjatessa ja
äidin siitä ihanat pullat leipoessa. 

Illan tullen lasten silmien sulkeutuessa
he yhdessä istuivat tuvan rappusilla
auringon viimeisten säteitten painuessa
taivaan rannan tää. 
Heidän päivänsä päättyi jälleen kerran
rakkaudelliseen suudelmaan. 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, rakkaus todellakin voittaa, se on hyvin lohduttavaa <3 
Monelle unelmaa.
Tavoittaa tupaa,
Kulta kutria, poikaa potraa.
Sydän kun ohjaa
Voi koittaa jostain aloittaa.
Metsästää vaikka sitä
Ensimmäistä suudelmaa.

Lempeä runo.
Tuli hyvä mieli.
 
hyvänmielen runo
kunpa tuollainen harmonia
olisikin mahdollista
 

Käyttäjän kaikki runot