kuunsilta...

Runoilija Miku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Hymyile! huomisesta tulee vieläkin hauskempaa :)
 

Maailma sulkee taas verhot mun huoneen.
Tämä päivä jo yöksi haihtuu, samalla taas unelmat sammuu. Yksin uneen silmäni suljen, unessani taas luoksesi kuljen.

Vuosi sitten syliisi sain sulkeutua. Kulkea kanssasi pitkin öistä kuunsiltaa ja hukkua syviin silmiisi. Kanssasi tunsin eläväni, sinä sait minut hymyilemään.

Tänään lupasit tulla luokseni. Ilta jo pimeni, pilvet verhosivat taivaan. Sinua ei kuulunut, kyyneleet silmäni jo ehti täyttää. Puhelin soi olit tulossa luokseni, et syönyt sanojasi olit taas luonani.

Tänään en sulta vastausta saanut, mutta toivon että me voisimme vielä kulkea yhdessä elämämme kuunsiltaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot