Pimenevä huoneeni...

Runoilija Miku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Hymyile! huomisesta tulee vieläkin hauskempaa :)
 

Tässä pimenevässä huoneessani,
jokainen muoto ja esine muistuttavat sinusta. Tyhjä viinilasisi pöydälläni muistuttaa minua eilisestä.


Ajatuksissani tunnen kylmän vireen kulkevan huoneeni lävitse, äänesi kuiskaavan nimeäni, askeleesi tulevan luokseni, hellän kosketuksesi, lämpimän suudelmasi.


Hätkähdyn todellisuuteen, avaan hiljaa silmäni, samalla kaikkoavat kaikki ajatukseni. Olen yksin, vain ikkunasta tuleva kuun kajo seuranani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot