Ensi suudelma...

Runoilija Miku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Hymyile! huomisesta tulee vieläkin hauskempaa :)
 

Täysikuu kulkee yllämme,
tuhannet tähdet vaeltavat kanssamme tummansinisessä maailmassa.

Sinun lämmin läheinen kosketuksesi
kadottaa kaiken muun tästä maailmasta.
Niin että jäljelle jäävät vain sinä ja minä.

Suutelet minua hellästi muutaman kerran,
vastaan siihen yhdellä hellällä suudelmalla.

Kuiskaat hiljaa minulle hyvää yötä,
en tahtoisi jättää sinua tähän tumman yöhön.
Minun on kuitenkin mentävä, en voi valita.
Huudat vielä perääni, että koita pärjätä,
heilutan sinulle merkiksi ja astun autoon.

Joudun jättämään taakseni kaiken,
sydämeni huutaa kilvan tuskasta ja riemusta.
Miten kaksi niin erilaista tunnetta mahtuu yhtä aikaa sieluuni?

Yössä yksinäisessä kännykkä soi, ja tiedän että joku muukin kaipaa toistaan tässä yössä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi. aivan ihana. :)
<333

todella kaunis, ja todenmukainen

siis todella kaunis..ja herkkäkin...

ihanan todenmukainen, ei liian lässyn lässyä..vaan juuri sopiva:)
hienoa!!..*tap..tap*

Oih..kaunista..Ja kiitos arovstelustas..

 

Käyttäjän kaikki runot