Huurteinen enkeli...

Runoilija Miku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Hymyile! huomisesta tulee vieläkin hauskempaa :)
 

Näin unta että olin pimeässä yössä,
seisoin korkealla kallionkielekkeellä,
eikä minulla ollut päällä kuin ohut valkea satiini yöpaita.

Seurasin alhaalla olevaa kaupunkia ja yritin löytää sinua. odotin ja odotin, silmiäni kirveli nuo kaupungin valot.

Kylmä tuuli nostatti helmojani, lumihiutaleet leijailivat hiuksiini, olin aivan yksin, Olin kadottanut sinut viereltäni. Palelin ja yritin epätoivoisesti saada tulta aikaiseksi etten paleltuisi kuoliaaksi. Tikku toisensa jälkeen sihahti ja sammui. Tärisevin käsin haparoin esiin askin pohjalta viimeisen tulitikkuni, jonka tiesin kastuneen, entä jos sekin sammuu niinkuin kaikki muutkin? sen jälkeen minulla ei ole enää toivoa...


...elämäni viimeinen tulitikku...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihailen ihmisiä
jotka kirjoittavat
uniaan

tosi mielenkiintoinenn runo

minäkin jaksan pitää tästä enkä huomaa tavanomaisuutta. Tulitikkuvertaus oli aivan upea:D

tulitikuista saisi tehdä vahvempia,pidempiä, mutta onneksi on tulitikkuja.

Tiiätsä mitä? Tää menee suosikkeihin-->
=)

Kaunista, pidän tästä..

tyylikkään tunnelmallinen teksti. jotenkin niin helppo seurata mielikuvaa jonka olet tällä tekstillä piirtänyt lukijan eteen.

beautifull!!
suosikkeihin----->

 

Käyttäjän kaikki runot