Siellä jossain sinä merkitset

Runoilija Kookoskerma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2018
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 13:32

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1990

Elämänpuun eksperimentalisti
tunteistaan taipunut tuomi
etsi kerran itseänsä,
avautui kirjainten puomi. 


Kiitos kaikille kommentoijille! 
Suosittelen:
 

Hei Sinä

Miten viikkosi on mennyt?

Oletko nähnyt unta teekupeista
mustavalkoisista tai värikkäistä
Syönyt aina saman aamiaisen
nukahtanut illankajossa
sinisessä paidassa jota en voi sietää?

Vai oletko pyörinyt unettomana
sängyssä, niinkuin minä ja
ihmetellyt kuinka kesäyökin voi 
joskus olla kylmä ja pimeä

Kun paperi loppui
kirjoitin tämän vanhan ostoslistasi taakse
Sen, johon kirjoitit: paristoja
ja jogurttia jossa lintu. 

Kun lähdin, kirosin
kilometrejä välissämme
Aamun tunteina katson 
postilaatikolleen horjuvaa miestä

eikä hän merkitse minulle mitään.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minun on helppo pyöriä, kun oon lähes yhtä pitkä kuin paksu.
Aina ei pettymyksen miekka
Katkaise kaulaa kärsivältä rakkaudelta.
Sen sivujuonteet,
kaipaus ja ikävä,
Saavat vain uusia muotoja.
Miten kaikki muistuttaakaan.
Hänestä.
 

Käyttäjän kaikki runot