Kahden virran maa

Runoilija Kookoskerma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2018
Viimeksi paikalla: 13.5.2024 11:05

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1990

Elämänpuun eksperimentalisti
tunteistaan taipunut tuomi
etsi kerran itseänsä,
avautui kirjainten puomi. 


Kiitos kaikille kommentoijille! 
Suosittelen:
 

Niiden talojen ylle 
kaartuvat
katulamppujen kalterit
Parkkialueet hehkuvat
punaista,
puuhelmet huokaavat

Niin nurja puoli
turtuu
julkeimmaksi pitsireunukseksi
ja me piilotamme yhdessä kaiken
kaappiin,
toivoen maksuaikaa. 

Heidän haparoivat
kätensä
yrittävät ymmärtää: 
korvansa kuulla,
katseensa kaivata,
kyyneleensä kuivua,
valua vuolaana kohti Homsin hiekkaa. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännällä tavalla, eri tavalla kerrottu, pitää otteessaan <3
Särmikästä tunnetta jotain arvoituksellisuutta "kuin kaupungin yllä" viriävää että valuvaa Homsin hiekkaa tiimalasissa !
 

Käyttäjän kaikki runot