Paritonvuode

Runoilija Kookoskerma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2018
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 13:32

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1990

Elämänpuun eksperimentalisti
tunteistaan taipunut tuomi
etsi kerran itseänsä,
avautui kirjainten puomi. 


Kiitos kaikille kommentoijille! 
Suosittelen:
 
Nappaat minut kiinni
sudenkorentojen seasta

Et ole varma olenko se oikea
Anna minun vastata puolestasi. 

Teepannu soittaa Finlandiahymnin 
aamuna joka oli yhtä pitkä kuin
lauantai
Käännät sivun kirjastamme
                Minä harppaan kolme. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kuvaus ihmissuhteesta ja siihen usein kuuluvasta subjektiivisesta eritahtisuudesta.  
 

Käyttäjän kaikki runot