Näen kauas

Runoilija Kookoskerma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2018
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 13:32

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1990

Elämänpuun eksperimentalisti
tunteistaan taipunut tuomi
etsi kerran itseänsä,
avautui kirjainten puomi. 


Kiitos kaikille kommentoijille! 
Suosittelen:
 
Vuosirenkaat 
lävistävät lanteeni,
kaulaani kiipeää 
katumus.

Jalkapohjiin huokaa
puinen Berliini

Sinun sormesi
säärtäni vasten

Mutta, silmäni 
eivät kestäisi 
yhtä ainoata 
katoavaa valoa

silti aamun 
ensimmäisinä tunteina
tartun ajatukseen

sinusta.
 
Selite: 
Perinteistä, ah niin hyvin perinteistä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Et todellakaan ole ollenkaan vanha, kaikki voivat olla ikinuoria <3
 

Käyttäjän kaikki runot