Muutoksesta....

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

Jos voisimme olla uudelleen, kuin meitä ei ennen olisi ollut.

Jonain päivänä vain aloittaisimme alusta ihan kaiken. Teemme sitä kyllä joltakin osin joka päivä mutta ihan totaallinen muutos on kai mahdoton.

Voisimmeko me olla uskottavia enää, kun kaikki on muutettu, ehkä jo useampaan kertaan. Kuka uskoisi enää yhteen hyvään, kaikki haluaisivat vaan koko ajan uutta.

Toisaalta tämä pätee aika moneen asiaan. Me vaihdamme tavaroita, autoja, asuntoja ja rakkaita, ihan vaan ehkä joskus hetken mieli johteesta.

Joskus vaihto on parempi, mutta usein se ei vaihtamalla parane, varsinkaan rakkaiden kohdalla.

On siis varmaan parempi ettei kaikkea voi muuttaa ihan kokonaan ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisaalta tämä pätee aika moneen asiaan. Me vaihdamme tavaroita, autoja, asuntoja ja rakkaita, ihan vaan ehkä joskus hetken mieli johteesta.

Joskus vaihto on parempi, mutta usein se ei vaihtamalla parane, varsinkaan rakkaiden kohdalla

näinpä. hieno runo! :)

Muutos on iso asia aina... Hyvin mukaansa tempaavasti sen osaat kuvata =)

 

Käyttäjän kaikki runot