Nimetön

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

Veit minut Suomen hienoimpaan hotelliin.
Huone oli ihana, kuin sviitti, vaikka "hotellin halvin".
Kohtelit minua kuin prinsessa.

Olen onnellinen ja sanot että olen kaiken tämän arvoinen. Pidät minusta todella paljon ja olet kertonut sen.

En ole kuin unelmoinut miehestä, joka on hellä, romanttinen, kiltti, mukava yms. Ja sinä olet unelmien prinssi. Olet vielä ihanampi kuin osaan edes unelmoida.

Selite: 
Tällainen mies on harvinaisuus ja "pieni yllätys" oli todella hämmentävä. Olen todella onnellinen!
Kategoria: 
 

Kommentit

mitäköhän pahaa se mies oli tehnyt..? ei vaan, kiva, että on kivaa, vaikka mitä mikään hotellihuone todistaa. sori, olen vähän kyyninen. aika tunteettomasti ilmaistu mielestäni tässä runossa asiat.
kiitos.

Raisonin kommentit voi jättää täysin huomioimatta! Tämä oli sympaattinen ja mukava runo, ja on hienoa, että olet löytänyt tuollaisen miehen itsellesi!

 

Käyttäjän kaikki runot