Unohdus

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

Unohdusten tie on pitkä ja kapea,
niin kapeaa tietä ei olekaan.
Unohtaaksemme kaiken koetun,
täytyy ensin kokea paljon unohtamisen arvoista.

Minä sinua unohtaa en voi,
sait minut syttymään ja
elämästä nauttimaan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tie ei joskus riitä loppuu matkakesken. muistoissa ylä ja ala mäkeä kaikea tarvitsee elämän matkalla.
kaunis kuvaus muistista jota ohjata ei voi.

 

Käyttäjän kaikki runot