Tajunnanvirtaa

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

Huoneen ovi on sininen, se on iso ja raskas. Tyttö seisoo toisella puolen ja tiedostaa ehkä toisella puolella seisovan pojan. Poika oli hiljaa, vaikka voisi koputtaa. Hän haluaa kuitenkin hetken olla vain tässä. Tyttö odottaa koputusta ja miettii miksi sitä ei tule. Myös tytön kissa istuu kauempana, mutta se ei tarkkaile tyttöä, vaan lintua ulkona, ikkunan takana. Lintu on myös paikallaan ja tuntuu kuin koko maailma olisi pysähtynyt. Sitten liike jatkuu ja ensimmäisenä lintu lähtee lentoon ja poika koputtaa oveen.

Selite: 
Tämän kirjoitin yhdellä kirjoittajakurssilla, kun kirjoitimme tajunnan virtaa 3 minuuttia. En ole muuttanut tätä millään tavalla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot