Yllätys

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

Sanoit, että teet minulle jonkun yllätyksen.
Sanoit, että haluat helliä minua koko yhteisen yön.
Sanoit myös että tarvitsen passin, mutta suomessa pysymme.
Kerroit myös että se pitää varata nimellä ja että henkilöllisyys on todistettava.
Sanoit myös että haluat minun olevan iloinen ja tyytyväinen mitä järjestät.

Kukaan ei ole minulle vielä mitään tällaista tehnyt. Sinuakaan en ole pitkään tuntenut. Olet niin ihana, juuri sellainen mitä olen toivonut miehen olevan.

Odotan että saamme olla kuherrusviikonlopun yhdessä, niin kuin sanoit. Odotan jälleen läheisyyttäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot