Sinä...

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

Näin sinut eilen illalla, netissä.
Niin kuin olen tavannut monet muutkin.
Tuntui vain erilaiselta, sitä en osaa selittää.
Juttelimme pitkään ensin chatissa ja sitten puhelimessa.
Tuntui ettei ehtinyt paljon mitään sanomaan, mutta hauskaa oli. Nauroimme vähän väliä.
Minä ja sinä, koskahan näen sinut?
Sitä odotan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot