Kauniimpi vielä

Runoilija LeastPowerfulPilgrim

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2009
Viimeksi paikalla: 8.10.2016 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Syntinen ja Jumalan kirkkautta vailla. Kuitenkin kalliilla hinnalla lunastettu.
 

Kaunis on herätä unesta hyvästä

suviseen kauneuteen pohjoisen maan.

Kaunis on ammentaa lähteestä syvästä

Lohtua ikävään ammottavaan.

Vaan kauniimpi vielä on rakastaa

totuutta: rakastavaa Jumalaa.

Kaunis on tuntea metsien tuoksua
joka luo ikuisen aatokset vie.

Kaunis on katsella lapsien juoksua
siellähän vapaus elämään lie.

Vaan kauniimpi vielä on rakastaa

totuutta: armahtavaa Jumalaa.

Kaunis on tajuta: Elämä, hymyilet
mullekin, etkä vain onnekkaille.
Kaunis on silmästä ilosta kyynelet

vuodattaa poskille nääntyneille.

Vaan kauniimpi vielä on rakastaa

totuutta: uhrattua Karitsaa.

Vaan kauniimpi vielä on rakastaa

rikosten suurtenkin sovittajaa.

Selite: 
Runo tarinaan, joka ei ole vielä valmis.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot