Yhteys Murretun Miehen

Runoilija LeastPowerfulPilgrim

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2009
Viimeksi paikalla: 8.10.2016 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Syntinen ja Jumalan kirkkautta vailla. Kuitenkin kalliilla hinnalla lunastettu.
 

Kun revitään rakkaus rinnasta riisutun

– katkotaan kallehin ken kulkikaan –,

kun tapetaan toverit takomat taistelun

– ruhjotaan riimisi romuksi vaan –,

kun poltetaan pihaset pilaten portitkin
– maailmaas muovataan maitten menoon –

kun kokokseen kotisi kyhäsi kierokin
– tirvastaan tupasi tuo turmioon. –

On yhäti yhteys Murretun miehen.

Se siitä ei lähde.

Se sinulle jää.

Sen loputon lähde

luihin levittää.

Ei tarvo se tiehen,

vaan yöt vaikeimmat ylittää.

Kun heinänään harveni huonehes hallitus
– särettiin sukuas sun solkenaan –,

kun kansasi kalleimmat kahmasi kauhistus
– sydänyö salasi sen sukkelaan –,

kun manataan mielesi muistosi mustaten
– tuntehes tärväten tuo tallataan –,

kun mureten menetät mahtisi mainitun

– kunniaas kaihoten käyt kulkemaan –,

On yhäti yhteys Murretun miehen.

Se siitä ei lähde.

Se sinulle jää.

Sen loputon lähde

luihin levittää.

Ei tarvo se tiehen,

vaan yöt vaikeimmat ylittää.

Selite: 
Kirjoitettu osaksi tarinaa, joka ei ole vielä valmis.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot