Ruma rakkaus

Runoilija JRepo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Stand up -koomikko / päätoimittaja, jolla on pakottava tarve tulla hyväksytyksi. Esitän järkyttävän itserakasta, koska pelkään olevani sellainen. Paras kunnes toisin todistetaan, eli varmaan juuri...NYT.
 

kauneimpia rakkausrunoja
lupaa tämän sivun alaotsikko
mistä he sen tietävät
itserakasta

rakkaus harvoin kaunista
enemmän puhdasta vihaa
sellaista se aito tunne
tekee sisällä tuhojaan

en kestä kuulla sanoja
kuulostavat ilkeiltä
sitä olematta
pelolle mitään voi
- entä jos hän ei minua rakastakaan

pelkoa ja vihaa
rakkaus on
mustasukkaista varjelua
itsetuhoista

usein tekee mieli kuolla
pakahtuu aivotoiminta
neuronit hakkaavat päitään seiniin
eikä mikään ole parempaa

nautin kärsimyksestä
kaipuusta ja tuskasta
kun olet poissa
edes hetken
tarkistaaksesi facebookin
enkä edes sitä kestä
saati sitten menettämistä
siksi pelkään
koen tuskaa
ja uhoan

väitän olevani paras
että et minusta luopuisi
jokainen itserakas väitteeni
heikentää välejämme
teen sen tyhmyyttäni
huudan pahaa oloani
en uskalla luottaa
vaikka luotankin
enkä itsekään tiedä
en tiedä
en
mitä yritän sanoa

rakkaus ei ole kaunista
kuten eivät runonikaan
yritä ymmärtää
sinä rakastat minua
ja minä sinua
ei sen pitäisi sattua
peloista ei pääse heti irti
anna minulle aikaa
jonain päivänä ymmärrän
rakkausrunot voivat olla kauniita
eivät kuitenkaan yhtä kauniita
kuin sinä

Selite: 
Toisinaan sitä ei vain kestä omia tunteitaan. Sitä varten on terapia ja terapeutti. Hän on elämässäni tuomaan iloa ja sisältöä - ei ole helppoa ihmisen elämä, eikä todellakaan sen, joka sen joutuu kanssani jakaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot