Sanavaras

Runoilija JRepo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Stand up -koomikko / päätoimittaja, jolla on pakottava tarve tulla hyväksytyksi. Esitän järkyttävän itserakasta, koska pelkään olevani sellainen. Paras kunnes toisin todistetaan, eli varmaan juuri...NYT.
 

on pakottava tarve kirjoittaa
sanat kuitenkin karanneet
tunteet jäivät yksin
pieneen päähän
huutavat siellä
suljettuina
minne helvettiin ne sanat katosivat?

tunnetilat sekoilevat
pihalla kuin ulkoilma
joka suuntaan viima vie
kinostunut alitajuntainen tie
reittiä vailla ajatukset
sanat karkasivat kotoa
maailmalle lähtivät
minut yksin jättivät

teki mieli maalata positiivisia kuvia
en kykene
ei ole työkaluja
emootiot liian vahvoja
pelottivat sanat pois
se on syytäsi

runon sinulle halusin luoda
enkä pysty
olen saamaton
sanoja vailla
veit sanat päästäni
työkalu varas olet
sinua vihaan
ja rakastan

Selite: 
Toisinaan tunnetilat vain ovat liian vahvoja kuvailtavaksi sanoilla - se on pelottava olotila.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot