Syntymäpäivänäsi

Runoilija JRepo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Stand up -koomikko / päätoimittaja, jolla on pakottava tarve tulla hyväksytyksi. Esitän järkyttävän itserakasta, koska pelkään olevani sellainen. Paras kunnes toisin todistetaan, eli varmaan juuri...NYT.
 

täytti tänään vuosia
täytti minun vuoteni
täytti yhteisen vuoteemme
täytti ajatukseni ja huoleni

käytti aikaa murehdintaan
käytti minun aikaani
käytti yhteisen aikamme
käytti sanojani ja tekojani

käytti niitä kuten parhaaksi näki
käytti aivan oikein
täytti niillä neuroninsa ja minunkin
täytti yhteisen elämän sisällöllä

enkä hetkeäkään vaihtaisi pois
paitsi ne huonot
joista en voinut mitään oppia
eikä niitäkään ollut
kuin muutamia

täytti tänään vuosia
enkä minä osannut
en osannut, en
parempaakaan lahjaa antaa
kuin runon kirjoittaa
ja lopulta väitän
tämä on parempi
kuin yksikään lahja
tiedän valehtelevani
ja siksi ostan
ostan sinulle
myös kukkia
ja lahjan
jonka sisällön jo tiedätkin
annoin sen jo sinulle
- pehmoeläin piikikäs
se muistutti sinusta
nyt halaan sitä
kun olet vielä töissä
odotan

Selite: 
Ote tästä hetkestä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot