7 Päivää

Runoilija JRepo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Stand up -koomikko / päätoimittaja, jolla on pakottava tarve tulla hyväksytyksi. Esitän järkyttävän itserakasta, koska pelkään olevani sellainen. Paras kunnes toisin todistetaan, eli varmaan juuri...NYT.
 

kukkii koko kesän
syksyllä menee lepoon
talven viettää horroksessa
keväällä jälleen avautuen

tunteet vaativat tauon
haluavat hengittää
yksin totuuksia lauon
viikko pitää odottaa

hetken oikeasti erossa
muistaa toisen paremmin
yksin totuuksia lauon
viikko pitää odottaa

joka päivä sananen
jotta itse muistan

kun hän palaa
unohdan paloni
luen nämä salaa
tyhjältä tuntui taloni

joka päivä yksi runo
hän on sen arvoinen

kun hän palaa
haluan muistaa
nämä tunteet
osaan sitten rakastaa

Selite: 
Saa nähdä irtoaako viikon ajan ajatuksia. Tämän siitä saa, kun joutuu/saa viikoksi erilleen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot