Raha tuo onnea?

Runoilija JRepo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Stand up -koomikko / päätoimittaja, jolla on pakottava tarve tulla hyväksytyksi. Esitän järkyttävän itserakasta, koska pelkään olevani sellainen. Paras kunnes toisin todistetaan, eli varmaan juuri...NYT.
 

töissä istun
en muuta voi
rahaa tehtävä
haluan ravintolaan
kanssasi

vääjäämättömät tarpeelliset asiat
tulevat rakkauden tielle
käytän sanoja
joita jo tuhannet ovat käyttäneet
luovuuteni rajoille
en pääse
arki painaa päälle
tuhoaa romantiikan
pakottaa olemaan tosikko
ja minä vain haluaisin
haluaisin olla kanssasi

olisinpa miljonääri
ei tarvitsisi huolehtia
varakkuus ei tee muutosta
oma asenne tekee
siksi päätin tänään
olla vapaa huolista
kun olen kanssasi

jauheliha halpaa
samoin makaroni
niistä teen ruuan
ostan kynttilän
himmennän valoja
niin ei tarvi siivota
vuokraan elokuvan
säästän rahaa
on pakko
en halua vaipua arjen epätoivoon
ehkä et pidä sitä romanttisena
sille en voi mitään
jos rahasta on parisuhteemme kiinni
ajaudun kuilun partaalle
kasvatan parran
muutan luolaan
luotan sinuun
sinä ymmärrät
enkä enää pelkää

tänään olen romanttinen
kunnioitan sinua
ilman rahaa
mielestäni se on kaunista
toivottavasti myös sinusta
et sinäkään tarvitse rahaa
ollaksesi kaunis
niin minä ajattelen
olen ehkä naiivi

istun töissä
koska haluan
työni on luovaa
rakastan tätä
en yhtä paljon kuin sinua
jos olisin kanssasi aina
en osaisi arvostaa

onneksi en ole miljonääri

Selite: 
Olen ollut varakas aiemmin. En ollut onnellinen - nyt teen luovaa työtä, joka tarjoaa hyvän tasapainon elämään. Joskus vain pitää muistuttaa itseään siitä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot