Silitysrauta

Runoilija JRepo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Stand up -koomikko / päätoimittaja, jolla on pakottava tarve tulla hyväksytyksi. Esitän järkyttävän itserakasta, koska pelkään olevani sellainen. Paras kunnes toisin todistetaan, eli varmaan juuri...NYT.
 

käänsit selkäsi
pidin sitä töykeänä
tajusin
sitä piti silittää
huomioin sinua kuin kauluspaitoja
joka aamuinen silitys
ennen töihin lähtöä

pidin sinua ilkeänä
vaikka halusit vain huomiota
heti en olisi keksinyt
en osaa lukea ajatuksia
ainakaan toistaiseksi

lopulta sitten silitin
lähdit kiireessä
jäin odottamaan
halusin palautuksena kosketuksen
et kerinnyt
loukkaannuin
muistin
eivät kauluspaidatkaan silitä takaisin

olenko kylmä kun vertaan sinua vaatteeseen
pidät minut lämpimänä
tarjoat mielelleni suojaavan peiton
parannat ulkonäköäni
teet minusta uskottavamman
silitän sinua mielelläni
kuten teen kauluspaidoilleni

saan sinulta paljon
silti kehtaan vaatia
joskus pienen kosketuksen
olen ihminen
enkä raudanluja silitysrauta
eikä kosketuksesi tarvitse edes kohdistua sinne
vaikka ei sekään haittaisi
aamulla alkoi panettaa

Selite: 
Minkäs voit, kun niin pääsi käymään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot