Kuunteluoppilas

Runoilija JRepo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Stand up -koomikko / päätoimittaja, jolla on pakottava tarve tulla hyväksytyksi. Esitän järkyttävän itserakasta, koska pelkään olevani sellainen. Paras kunnes toisin todistetaan, eli varmaan juuri...NYT.
 

mökötti
ei muuta osannut
puhumatta nökötti
eikä silmiin katsonut
ahdisti
sydäntä tahdisti
aggressiivinen syke
rakkaus = sytyke

aukaisi suunsa
päästi ilmoille pahaa oloa
huonoa keliä
vihmoi loskaa
suoraansanottuna paskaa

ja jatkoi kökkimistä
röhnötti
möllötti
toisinaan jopa sötkötti

lapsenomaista ilmaisua
ilman ilmeistä ilmaista ilmiasua
onko mun pakko täällä asua?

jatkoi tovin
jatkoi päivän
viikon annoin olla
"on ongelmia tolla"
selittelin itselleni
vahingossa valehtelin

itsessäni virhe asui
en kuunnellut
vaan kuuntelutin
kunnes tajusin kääntää päätä
kuuntelin hänen ääntä
olin tulkinnut sisäistä säätä
vaikka olisin
olisin voinut
voinut vain kysyä
vain kysyä suoraan
suoraan kysyin
mikä on?
olin hiljaa

sain kuulla murheet
itkemisen jälkeen
yhdessä niille naurettiin
ilman mököttämistä jatkettiin

Selite: 
Niinhän se on, että jos toinen on hiljaa, niin yleensä syy on siinä joka on äänessä. Parisuhteessa pitää kummankin tulla kuulluksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot