Jouluruno kullalle

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joulu tämänvuotinen
on meille ensimmäinen yhteinen.
Toivottavasti tätä joulun taikaa
saamme nauttia monta kertaa.
Kuusen voimme koristella
lahjat sen alle kantaa.
Hyvän mielen sydämeen
ne jokaiselle antaa.
Kun lunta sataa kirkkaana talviyönä hiljalleen
suljen sut lämpimään halaukseen.
Kerron että rakastan sinua
ja toivotan hyvää joulua.

Selite: 
(22.12.2005) Tein kullalle kortin ja kirjotin siihe sit tällasen pätkän :) Rakastan sua kultamuRu! <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot