Kuin sydämeni kyyneleet

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sataa vettä.
Katselen ikkunasta
sitä pitkin valuvia pisaroita
ja odotan soittoasi.
On kuin taivas itkisi
sydämeni kyyneleitä.
Miksi et soita?
Haluaisin kuulla äänesi,
päästä luoksesi
ja tuntea kätesi ympärilläni.
Mutta tänä yönä seuranani
on vain tuulen humina ja taivas,
joka itkee sydämeni kyyneleitä.

Selite: 
(20.8.04) Tän taisin kirjottaa kahen aikois yöllä ku sato vettä.En enää oikein muista.Mutta yöllä kuitenkin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot