Parantava kosketus

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisitpa täällä..
Ja kun olisit täällä,
niin voisit koskea minuun..
Ja sinun kosketuksesi parantaisi minut..
Se saisi minut tuntemaan oloni hyväksi..
Ja sen jälkeen,
minä voisin tehdä sinun olostasi hyvän..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot